وي با اشاره به اينکه در قالب اين طرح هنرهاي سنتي در چهار بخش هنر، سنت، فرهنگ و آيين تعريف شده است، اظهار داشت: همچنين هنرهاي سنتي ايران نيز با تقسيم بندي در هفت گروه مرز بندي شده است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: طراحي سنتي، هنرهاي صناعي، نقاشي سنتي ايران، کتابت و خوشنويسي، آرايههاي وابسته به معماري سنتي، نمايشهاي آييني و سنتي ايران موسيقي محلي و سنتي ايران اين هفت گروه را تشکيل ميدهند.
رحمتي با بيان اينکه در تقسيم بندي گروه طراحي سنتي به دو بخش نقوش شکسته و نقوش گردان پرداخته شده است، گفت: همچنين گروه کتابت وخوشنويسي نيز به اصول خوشنويسي فارسي و کتابت تقسيم شده است.
وي تصريح کرد: همچنين در تقسيم بندي گروه آرايههاي وابسته به معماري نيز به معماري سنتي ايران، آرايههاي معماري سنتي ايران، کاربرد فلز در تزيينات معماري، کاربرد شيشه در تزيينات معماري، آجر کاري در تزيينات معماري، گچبري در تزيينات، کاشي کاري، کاربرد چوب و سنگ در تزيينات معماري پرداخته شده است.
مدير کل حفظ و احياء معاونت صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: براي گروه نمايشهاي آييني و سنتي ايران نيز طبق اين گروه بندي به تماشاگان و تماشاگان سنتي ايران توجه شده است.
يحيي رحمتي افزود: طرح تعاريف هنرهاي سنتي و صنايعدستي در آخرين گروه به موسيقي محلي سنتي پرداخته است که اين بخش نيز به موسيقي محلي، موسيقي سنتي(کلاسيک) تقسيم شده است.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به اهميت تعاريف مشخص از هنرهاي سنتي کشور، اين طرح در دست تهيه قرار گرفت./111
انتهای پیام/